Over evenementenbureau Marianne Brugmans


Brugmans Evenementen heeft al sinds 1989 dezelfde 5 kernwaarden hoog in het vaandel. Hiermee profileren wij ons zeer succesvol als een professioneel, creatief en betrouwbaar evenementenbureau met een enorm netwerk. Deze waarden zijn de basis van onze bedrijfscultuur en vormen ook de garantie dat wij u een origineel en onvergetelijk kwaliteitsevenement bieden.

Kwaliteit
Natuurlijk moet de kwaliteit van de catering en het entertainment optimaal zijn. Dat spreekt eigenlijk vanzelf. Wat wij willen is u nét dat beetje meer bieden. Uw wensen staan altijd centraal en die vertalen we op tijd, binnen budget en zo optimaal mogelijk. Daarnaast hebben wij een scherp oog voor detail en laten niets aan het toeval over. Dat wij u optimaal gastheerschap bieden is voor ons vanzelfsprekend.

Creativiteit
Voor ons is het een sport geworden om de verwachtingen van u en uw gasten te overtreffen. En ook nog dusdanig vernieuwend dat er nog lang over uw evenement nagepraat gaat worden, zodat u ermee scoort.

Persoonlijk
Wij staan een hechte samenwerking voor, waarin openheid, vertrouwen, plezier en passie elkaar afwisselen. U wordt ontlast door onze maatwerkvoorstellen en kunt met een gerust hart toeleven naar uw evenement.

Betrouwbaarheid
Zonder vertrouwen kun je geen zaken doen. Wij komen onze afspraken na en gaan vertrouwelijk om met informatie die u ons verstrekt. Onze offertes zijn helder en aan budgetoverschrijdingen doen we niet, want we willen graag dat u ons opnieuw inhuurt.

Onafhankelijk
Brugmans Evenementen heeft geen preferred suppliers, in die zin dat wij en onze opdrachtgevers helemaal vrij zijn om in te huren wie wij willen. Of dat nu gaat om entertainment, catering, vervoer of een locatie. U kiest en wij regelen.
Contact

Wegedoornlaan 12, 5646 AC Eindhoven
06 53 457 626
info@duizendpoot.nu
Linkedin